trophy logo-dbsm icon-business icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-mail icon-marker icon-medal icon-public icon-ribbon icon-search icon-star icon-twitter icon-close icon-menu icon-share

FAQ

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN THE BEST SOCIAL AWARDS - AUDIENCE & THE BEST SOCIAL AWARDS – BUSINESS?

The Best Social Awards – Audience
Het publiek bepaalt

The Best Social Awards is hét grote social event waar we al het beste van social media in Nederland belonen. Denk aan hilarische tweets, prachtige stories, belangrijke influencers en virale figuren. Tijdens dit trending event wordt social creativiteit gevierd. Wij willen de plek waar we zo veel tijd doorbrengen - social media dus - een stukje mooier en beter te maken. Daarom vieren we het social talent en geven we creatieve, grappige en innovatieve content een podium.

Voor alle categorieën kan het publiek tussen 26 februari en 30 maart suggesties insturen. Welke personen, bedrijven of posts moeten zéker genomineerd worden?

De suggesties van het publiek, de jury en het social media platform The Best Social Media bepalen de genomineerden per categorie. Daarna kan het publiek stemmen op deze categorieën. De winnaars van The Best Social Awards - Audience worden voor 50% bepaald door het publiek. En voor 50% bepaald door de jury.

 

The Best Social Awards – Business
De jury bepaalt

The Best Social Awards - Business is het zakelijke event van The Best Social Awards. Hier belonen we het beste werk uit de social media branche. Welke social media campagnes, berichten, merken en bureaus waren het afgelopen jaar toonaangevend? Een 40-koppige jury buigt zich over het werk en op de uitreiking weten we wie de eervolle winnaars zijn.

Voor de categorieën van The Best Social Awards - Business wordt betaald ingezonden. Alleen voor de categorie Beste Talent kan gratis ingezonden worden.

 

HOE WERKT HET INZENDEN VOOR DE VERSCHILLENDE CATEGORIEËN?

Categorieën voor The Best Social Awards – Business (CASUS INZENDEN)
Vanaf 26 februari tot 30 maart 2019 kan door bedrijven en instanties worden ingezonden voor categorieën zoals: Beste Inhaker, Beste Webcare, Beste Campagne, Beste Influencercampagne, Beste Video, Beste Ontwerp, Beste Copywriting, Beste Innovatie, Beste Account, Beste Story, Beste Augmented Reality, Beste Post van het Jaar en Beste Talent (Gratis inzenden). 


Categorieën voor The Best Social Awards - Audience (SUGGESTIES INZENDEN)
Er kan door iedereen suggesties worden ingediend voor de categorieën van The Best Social Awards namelijk: Beste Personality, Beste Bericht van de Buurman, Beste Youtuber, Beste Twitteraar, Beste Instagrammer, Beste Youtubeserie, Beste Politicus, Beste Bericht van de Overheid, Beste Actualiteits-pagina, Beste Nieuwkomer, Beste Sporter, Beste Gamer, Beste Reactie, Beste Tiktok'er en Beste Dier. Ook kan het publiek stemmen op Beste Merk, maar deze award wordt uitgereikt tijdens de Business dag.

 

HOE WERKT HET STEMMEN BIJ THE BEST SOCIAL AWARDS - audience?

Het publiek kan via deze site suggesties doen voor de publiekscategorieën. De selectiecommissie doet dit ook. Tenslotte stelt de redactie van The Best Social Media samen met de jury van de business awards de nominaties samen.
De genomineerden worden begin mei bekend gemaakt. Vervolgens stemt het publiek op de genomineerden. Ook de jury brengt een stem uit.
De genomineerden met de meeste stemmen winnen een The Best Social Award. Deze worden uitgereikt op 13 juni 2019 tijdens The Best Social Awards met rode loper event.

De winnaars van The Best Social Awards worden voor 50% bepaald door het publiek. En voor 50% bepaald door de jury.

 

HOE WERKT HET STEMMEN BIJ THE BEST SOCIAL AWARDS - BUSINESS?

Stap 1: Bedrijven, organisaties en instanties kunnen van 26 februari tot 30 maart 2019 hun beste werk inzenden via de website. De jury komt half april bijeen en bespreekt alle gekwalificeerde cases. Vervolgens stemmen zij blind van elkaar op al het werk. De cases met de meeste stemmen en gemiddelde hoogste cijfers zijn genomineerd. De jury stemt diezelfde avond nog een keer blind op de genomineerde cases en dat bepaalt de winnaar. The Best Social Media is de enige die op dat moment op de hoogte is van de uitslag.
De nominaties worden op 30 april 2019 bekend gemaakt. De uitreiking van de awards van de business categorieën vindt plaats op 12 juni 2019. 

De winnaars van The Best Social Awards - Business worden voor 100% bepaald door de jury. Behalve de categorie Beste Merk. Deze wordt voor 50% ook meegenomen in de stemming van het publiek.

 

HOEVEEL KOST HET INZENDEN VOOR ThE BEST SOCIAL AWARDS - BUSINESS?

Een inzending voor 1 categorie kost €150,00. Behalve in de categorie Beste Talent; hiervoor kan gratis ingezonden worden.

 

Hoe kun je betalen?

Je ontvangt een mail met een betaallink en de factuur. Je kunt dan direct via iDeal betalen, maar ook via een factuur. Om alle inzendingen op tijd te kunnen verwerken hanteren we een betalingstermijn van 30 dagen.
 

Kan ik 1 bericht meerdere keren inzenden?

Ja, dat kan. Je kunt een bericht inzenden voor verschillende categorieën. Zo maak je in beide categorieën kans. Echter moet je de berichten dan wel dus meerdere malen inzenden.
 

Wat is het event?

Dit jaar worden The Best Social Awards uitgereikt op 12 & 13 juni in Casco Amsterdam. Het belooft dit jaar spectaculairder en grootser dat ooit te worden. 

De kaartverkoop voor The Best Social Awards dag 1 waarop de winnaars van alle business categorieeën bekend zullen worden is gestart. Je kunt hier je tickets kopen. Is dat bedrijfsuitje ook meteen geregeld. 

The Best Social Awards – Audience met rode loper event is alleen toegankelijk voor genodigden. Ben jij van mening dat jij echt een genodigde zou moeten zijn? Stuur dan ook gerust een mail.

Blijf op de hoogte