trophy logo-dbsm icon-business icon-facebook icon-instagram icon-linkedin icon-mail icon-marker icon-medal icon-public icon-ribbon icon-search icon-star icon-twitter icon-close icon-menu icon-share

About

Over The Best Social Awards

The Best Social Awards zijn dé prijzen in Nederland voor al het beste op social media, de crème de la content. Wij willen de plek waar we zo veel tijd doorbrengen - social media dus - mooier en beter te maken. Daarom vieren we eens per jaar het social talent en geven we creatieve, grappige en innovatieve content een podium.

We zetten al het beste in het zonnetje tijdens een toonaangevend evenement, van berichten en makers tot influencers en overige internethelden. Op woensdag 6 en donderdag 7 juni 2018 worden The Best Social Awards voor de vijfde keer uitgereikt.

De winnaars van 2017 vind je hier. Dit jaar krijgen de beide awardshows elk hun eigen dag. Zodat we nog dieper en breder kunnen inzoomen op de social media van Nederland.

STEMproces Business

Bedrijven, organisaties en instanties kunnen van 7 maart 08:00u t/m 30 maart 18:00u hun casus inzenden. De nominaties worden op 1 mei bekend gemaakt. Vanaf dan kan het publiek ook stemmen op hun favoriete merk. De genomineerden horen 6 juni tijdens de business awardshow wie een The Best Social Award wint.

De winnaars van The Best Social Awards - Business worden voor 100% bepaald door de jury. Behalve de categorie Beste Merk. Deze wordt voor 50% ook meegenomen in de stemming van het publiek. The Best Social B.V. is als enige op de hoogte van de uitslag tot aan de uitreiking.

STEMPROCES PUBLIEK

Er kan vanaf 7 maart 09:00u t/m 30 maart 18:00u door iedereen suggesties worden ingediend voor de publieke categorieën van The Best Social Awards. De genomineerden worden op 1 mei bekend gemaakt. Tussen 1 en 15 mei stemt het publiek op de genomineerden. Ook de jury brengt een stem uit. De genomineerden met de meeste stemmen winnen een The Best Social Award. Deze worden uitgereikt op 7 juni 2018 tijdens de audience awardshow.

De winnaars van The Best Social Awards - Audience worden voor 50% bepaald door het publiek. En voor 50% bepaald door de jury.

Over de organisatie

The Best Social Awards is een initiatief van social media bedrijf The Best Social. Onder The Best Social vallen ook het platform van The Best Social Media (NL, DE, EN), The Best Social Jobs en The Best Social Studio.

Team:

Jury

Blijf op de hoogte